Tom Willemen geeft CEO-fakkel door aan Marc Jonckheere

Prev Next

Marc Jonckheere is de nieuwe CEO van Willemen Groep. Hij neemt die rol per direct over van Tom Willemen die sinds 2016 aan het roer stond van onze bouwgroep. Door deze aanstelling zal Tom de nodige tijd kunnen nemen om op zijn eigen tempo terug te keren in een meer strategische rol. Daarnaast is er ook een plan om onze groep doorheen een moeilijkere periode te gidsen en opnieuw klaar te maken voor de toekomst. 

Na het bouwverlof nam Johan Willemen de rol van CEO tijdelijk over van zijn zoon Tom. Die zette zelf een stap terug om te recupereren van oververmoeidheid en om mentale rust te vinden. Ondertussen is duidelijk dat Tom meer tijd nodig zal hebben om op volle kracht terug te kunnen keren. Een nieuwe permanente invulling van de functie van CEO is dus noodzakelijk. De keuze valt daarbij op Marc Jonckheere. Marc werd midden juni aangetrokken als algemeen directeur van de Infra-tak van de Groep en krijgt nu de leiding over de volledige Groep.

“Op korte tijd maakte Marc indruk met zijn duidelijke visie en doortastende en menselijke aanpak. We zijn dan ook overtuigd dat Marc de juiste persoon is om de leiding van onze Groep in handen te nemen. Door deze aanstelling zal Tom de nodige tijd kunnen nemen om op zijn eigen tempo terug te keren in een meer strategische rol. Hij kijkt er alvast naar uit om in de toekomst samen te werken met Marc”, klinkt het bij de familie.

 

14 September, 2022 - 17:00