Sanitechniek is erkend als koeltechnisch bedrijf

‹ Prev Next ›

Sanitechniek, uw partner in HVAC en sanitaire installaties, staat voortaan ook geregistreerd als koeltechnisch bedrijf. Daardoor kan het bedrijf werkzaamheden uitvoeren aan koelinstallaties die gefluoreerde broeikasgassen of ozonafbrekende stoffen bevatten.

De certificeringsplicht voor bedrijven en technici werd ingevoerd omdat bij deze gassen en stoffen een mogelijk risico op emissie bestaat. Sanitechniek heeft twee technici in dienst die in het bezit zijn van een certificaat in de bekwaamheid in de koeltechniek.

“Deze erkenning is een belangrijke, strategische stap voor de verdere uitbouw van Sanitechniek. Hernieuwbare energie is de toekomst en dus zullen ook warmtepompen een nog belangrijkere rol krijgen. Met dit certificaat kunnen we mee op deze sneltrein springen en warmtepompen niet alleen plaatsen, maar ook onderhouden”, zegt bedrijfsleider Tom Claes.

 

17 November, 2020 - 09:30
logo Sanitechniek

Sanitechniek PVBA was founded in 1984; then, after the expansion of our activities, Sanitechniek NV was founded in 1987. Sanitechniek has been a part of the Willemen Groep, Belgium’s largest family-owned construction company, since 1999. Our team consists of 50 motivated employees.