Sanitechniek is erkend als koeltechnisch bedrijf

č Prev Next õ

Sanitechniek, uw partner in HVAC en sanitaire installaties, staat voortaan ook geregistreerd als koeltechnisch bedrijf. Daardoor kan het bedrijf werkzaamheden uitvoeren aan koelinstallaties die gefluoreerde broeikasgassen of ozonafbrekende stoffen bevatten.

De certificeringsplicht voor bedrijven en technici werd ingevoerd omdat bij deze gassen en stoffen een mogelijk risico op emissie bestaat. Sanitechniek heeft twee technici in dienst die in het bezit zijn van een certificaat in de bekwaamheid in de koeltechniek.

‚ÄúDeze erkenning is een belangrijke, strategische stap voor de verdere uitbouw van Sanitechniek. Hernieuwbare energie is de toekomst en dus zullen ook warmtepompen een nog belangrijkere rol krijgen. Met dit certificaat kunnen we mee op deze sneltrein springen en warmtepompen niet alleen plaatsen, maar ook onderhouden‚ÄĚ, zegt bedrijfsleider Tom Claes.

 

17 november, 2020 - 09:30
logo Sanitechniek

Sanitechniek PVBA werd opgericht in 1984 en na de uitbreiding van onze activiteiten werd in 1987 Sanitechniek NV opgericht. Sinds 1999 behoort Sanitechniek tot de Willemen Groep, de grootste familiale bouwonderneming van Belgi√ę. Ons team bestaat uit 50 gemotiveerde medewerkers.