Sanitechniek

Info

Sanitechniek PVBA werd opgericht in 1984 en na de uitbreiding van onze activiteiten werd in 1987 Sanitechniek NV opgericht. Sinds 1999 behoort Sanitechniek tot de Willemen Groep, de grootste familiale bouwonderneming van België. Ons team bestaat uit 50 gemotiveerde medewerkers.

Contact

Drevendaal 30
2860
Sint-Katelijne-Waver
België
Tel 
+32 15 20 93 44

BE 0426.444.365

Video

Bedrijfsfilm Sanitechniek
Bedrijfsfilm
Klanten aan het woord over Sanitechniek
Klanten aan het woord


SANITECHNIEK is uw partner voor professionele HVAC- en sanitaire installaties, een partner die niet alleen uitvoert maar ook met u meedenkt.

Wij engineeren en installeren centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding.

Wij leggen graag de nadruk op hernieuwbare technologieën zoals zonne-energie, (gas)warmtepompen, bodemenergietechnologie, warmtekrachtkoppeling en biogasinstallaties.

Wij maken er een erezaak van om elk bouwproject met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan hierbij centraal.

 

Werken met Sanitechniek, de voordelen op een rij:

Coördinatie
Slechts één aanspreekpunt coördineert de volledige technische realistie van uw bouwproject. We zorgen voor een overzichtelijke planning die u op elk moment een klare kijk biedt op de werkzaamheden.

Expertise
U profiteert van onze jarenlange ervaring.

Gashabilitatie
Wij kunnen uw aardgasinstallaties keuren en opstarten zonder tussenkomst van een erkend keuringsorganisme.

Onafhankelijkheid
Sanitechniek heeft geen rechtstreekse binding met leveranciers en daardoor kunnen we optreden als neutraal adviseur.