Projectengineer HVAC/sanitair bij Sanitechniek (Sint-Katelijne-Waver)

WANTED: Projectengineer HVAC/Sanitair

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op hernieuwbare technologieën zoals (gas)warmtepompen, zonne-energie, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

We zijn een relatief kleine, maar hechte familie van een 70-tal collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. Met ons jong dynamisch team gaan wij er voluit voor vanuit een fris kantoor. Wij werken al 36 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

Sanitechniek is lid van Willemen Groep, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.200 medewerkers.

En, Sanitechniek blijft groeien! Daarom zijn we op zoek naar een Werkvoorbereider/Project engineer

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

Je zorgt er als schakel tussen de calculatie en de uitvoering voor dat het project zo goed mogelijk voorbereid is vooraleer het daadwerkelijk in uitvoering gaat. Hierdoor worden toekomstige problemen vermeden.

 • Je bestudeert aanbestedingsdossiers en werkt een dossier op de technisch/financieel meest interessant manier uit op vlak van materiaalkeuze, werkmethoden, planning …
 • Je neemt de trekkende rol op in de voorbereidende fase van een toegewezen HVAC/Sanitair project: opmaak technische fiches, berekeningen, coördinatie van de uitvoeringsplannen.
 • Je signaleert (potentiële) problemen en werkt alternatieve oplossingen uit.
 • Collega’s hebben bij jou een aanspreekpunt om technisch ingewikkelde probleemstellingen uit te werken en grotere installatiematerialen aan te kopen.
 • Je draagt bij aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers;
 • Je controleert en past werktekeningen aan van onderaannemers en toeleveranciers;
 • Je stelt de projectplanning mee op;
 • Je bent de schakel tussen de externe contacten en het uitvoerende team op de werf.

Wat heb je in huis?

 • Bachelor diploma Elektromechanica, optie klimatisatie of master ingenieur;
 • Je hebt een goede kennis van uitvoeringsmethoden door minstens 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in HVAC en/of sanitair;
 • Je bent begaan met de veiligheid en houdt daarmee rekening bij het uitwerken van de uitvoeringsmethoden;
 • Je bent creatief en prijsbewust;
 • Je kan vlot overweg met Autocad en met MS Project;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Engels is een sterke troef, maar geen must.

Waar mag je op rekenen?

Wij gaan voor tevreden medewerkers, want zo zijn zij de beste hens aan dek! Wij weten maar al te goed dat je het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt en daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren.

Boven op een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen bieden wij je een uitdagende functie, boeiend werk in een team gedreven collega's binnen een bedrijf met toekomst. Wij geven onze medewerkers ook de kans om zich verder te ontwikkelen door het organiseren van interne en externe opleidingen. Zo kan je aandacht volledig uitgaan naar de essentie van je rol.

Voor deze functie werken we niet samen met externe kantoren.

 

Vacancy Details

Contractors 
Sanitechniek
Sector 
Bouw
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Categories 
Electriciteit/Electronica/Electromech.
Engineering
Project management
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3234507745

Contractors