Installateur centrale verwarming en sanitair

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op hernieuwbare technologieën zoals (gas)warmtepompen, zonne-energie, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

We zijn een relatief kleine, maar hechte familie van 61 collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. Met ons jong dynamisch team gaan wij er voluit voor vanuit een flashy kantoor. Wij werken al 34 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

Sanitechniek is lid van Willemen Groep in Mechelen, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.400 medewerkers.

Voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf zijn we ijverig op zoek naar een installateur centrale verwarming en sanitair op onze werven (M/V/X).

Wat hebben we nodig?

Een handige Harry die ervaring heeft met het monteren van centrale verwarming en sanitaire installaties volgens plan en dit zowel in residentiële projecten (woningen, appartementen, studentenkoten, etc.) als in industriële projecten (zorgsector, scholen, kantoren, etc.).

Je takenpakket bestaat grotendeels uit het zelfstandig kunnen plaatsen en aansluiten van :

° verwarmingstoestellen zoals gasgestookte verwarmingsketels, warmtepompen, buffervaten, expansievaten, circulatiepompen, kraanwerk, verdeelcollecoren, radiatoren en convectoren, luchtverhitters, etc.

° sanitaire componenten zoals SWW-boilers, warmtewisselaars, verdeelcollectoren, drukverhoging- en vuilwaterpompen, regenwaterrecuperatie, waterbehandeling, brandhaspels, etc.

° toevoerleidingen verwarming en sanitair (kunststof/koper/staal) en afvoerleidingen sanitair (PVC/PE/PP) met hierbij aandacht voor :

- uitzetten van leidingtracés

- aanbrengen van ophang- en bevestigingssystemen

- doorboren van muren/wanden/vloeren, slijpen van sleuven

- aanbrengen van doorvoeringbuizen en brandmoffen

- buizen op maat brengen, ontbramen, kalibreren

- vervaardigen en/of monteren van verbindingen

Het monteren van sanitaire toestellen zoals inbouwtoiletten, douchebakken, baden, wastafels en sanitair kraanwerk, sanitaire toebehoren, etc. is een pluspunt.

Wat heb jij in huis?

Voor het succesvol vervullen van deze functie zoeken wij naar een kandidaat met de volgende achtergrond:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt, we voorzien interne opleidingen voor de zaken die je nog niet kent
  • Technische opleiding als installateur sanitair of centrale verwarming.
  • In bezit van rijbewijs B
  • Nederlandstalig, Franstalig of Engelstalig of een melange van alles
  • VGM (veiligheid, gezondheid en milieu) bewustzijn en veilig gedrag
  • omgaan met handgereedschap, ladders, rolstellingen, hoogtewerkers
  • begrijpen van plannen
  • het leuk vinden om op verplaatsing te werken

Waar mag je op rekenen?

Ons motto is : tevreden medewerkers zijn de beste hens aan dek! Wij beseffen dat iedere werknemer grotendeels van zijn dag doorbrengt in de werksfeer. Daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren. Bovenop een aantrekkelijke verloning en extralegale voordelen bieden wij je een uitdagende functie, boeiend werk in een team gedreven bedrijf met toekomst. Je zal ook vervoer krijgen zodat je niet dagelijks naar ons kantoor moet komen. Een professionele organisatie waardoor je aandacht volledig kan uitgaan naar de essentie van je rol.

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Sanitechniek
Sector 
Bouw
Categorieën 
Arbeider