BIM tekenaar bij Sanitechniek (Sint-Katelijne-Waver)

Wanted: BIM tekenaar, Sint-Katelijne-Waver

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op hernieuwbare technologieën zoals (gas)warmtepompen, zonne-energie, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

We zijn een relatief kleine, maar hechte familie van een 70-tal collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. Met ons jong, dynamisch team gaan wij er voluit voor vanuit een flashy kantoor. Wij werken al 36 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

Sanitechniek is lid van Willemen Groep, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.200 medewerkers.

En, Sanitechniek blijft groeien! Daarom zijn we ijverig op zoek naar een BIM tekenaar.

Functieomschrijving:

  • Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van uitvoeringsplannen en het mee voorbereiden en documenteren van HVAC- en sanitaire dossiers, teneinde bij te dragen aan optimale realisaties van projecten binnen de onderneming;
  • Je staat in voor een grondige voorbereiding van een dossier, om over te kunnen gaan tot de opmaak van correcte en nauwkeurige principeschema’s en uitvoeringsplannen;
  • Je zorgt voor een correcte en nauwkeurige opmaak van de uitvoeringsplannen binnen een vooropgestelde tekenplanning. Deze plannen dienen als basis voor de realisatie van de projecten;
  • Daarnaast ondersteun je de calculatiedienst en dienst uitvoering.

Profiel:

  • Je beschikt over een bachelor of graduaat in de richting van elektromechanica, optie klimatisatie;
  • Communication is your middle name;
  • Revit en AutoCad zijn een kolfje naar je hand;
  • Je bent Nederlandstalig, met goede kennis van Engels (Frans is een pluspunt);
  • Je werkt vlot met Excel, Word en Outlook;
  • We zijn volop aan het digitaliseren, dus je beschikt algemeen over voldoende ICT-affiniteit.

Waar mag je op rekenen?

Wij gaan voor tevreden medewerkers! Wij weten maar al te goed dat je het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt en daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren.

Wij werken volgens een 40-uren week, wat wil zeggen dat we naast de 20 wettelijke verlofdagen nog 12 betaalde inhaalrustdagen hebben. Wij sluiten collectief tijdens het bouwverlof (standaard 3 weken in de maand juli en 2 weken met de kerstvakantie)

Boven op een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen bieden wij je een uitdagende functie in een team van gedreven collega's Wij zetten ook maximaal in op de ontwikkeling van onze medewerkers door het organiseren van interne en externe opleidingen.

PS: is dit niet de functie die je wenst, check zeker onze website, we hebben ook nog tal van andere vacatures, zeker weten dat er iets bij zit dat je kan interesseren!

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Sanitechniek
Sector 
Bouw
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Categorieën 
Electriciteit/Electronica/Electromech.
Engineering
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3234507745

Aannemingsbedrijven