Administratief medewerker bij Sanitechniek

Wanted: Administratief medewerker bij Sanitechniek

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op hernieuwbare technologieën zoals (gas)warmtepompen, zonne-energie, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

We zijn een relatief kleine, maar hechte familie van 70 collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. : Met ons jong dynamisch team gaan wij er voluit voor vanuit een flashy kantoor. Wij werken al 36 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

Sanitechniek is lid van Willemen Groep in Mechelen, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.200 medewerkers.

En, Sanitechniek blijft groeien! Daarom zijn we ijverig op zoek naar een administratief medewerker (4/5e of FT).

 

Wie hebben wij nodig?

Je volgt de uitvoering van verschillende processen op die kaderen in de tewerkstelling van onze arbeiders. Je mag je daarbij verwachten aan:

 • Het opmaken van de planning

 • Opvolgen van de gepresteerde uren, 'Check in at work'

 • Je monitort de Track & Trace gegevens en de staat van het wagenpark

 • Je plant medische onderzoeken en zorgt dat de EHBO koffers in orde zijn.

 • Bijhouden van de opleidingsmatrix

Je bent het eerste aanspreekpunt voor arbeiders bij vragen over hun personeelsdossier. Of voor andere partijen bij vragen over arbeiders.

 • Onthaal op de eerste werkdag voorzien, vragen ontvangen en beantwoorden of ze doorspelen aan de juiste persoon om te beantwoorden.

 • Aanspreekpunt voor de interimkantoren

Je volgt de processen op die kaderen in de samenwerking met onderaannemers:

 • Melden van onderaannemers bij de hoofdaannemer

 • Verwerken en opvolgen van de onderaannemerscontracten

 

Wat heb jij in huis?

 • Je beschikt bij voorkeur over een bachelor diploma;
 • Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans;
 • Affiniteit met de bouwsector is een groot pluspunt;
 • Je weet van aanpakken en pikt snel nieuwe info op, ook naar de office pakketten toe;
 • Volgende trefwoorden zijn voor jou belangrijk: verantwoordelijkheid, discretie, enthousiasme, klantgerichtheid, teamspeler, communicatief, flexibiliteit;
 • Het collectieve bouwverlof (3 weken juli, 2 weken kerstvakantie en daar bovenop 6 vrij te kiezen vakantiedagen) beschouw je als een pluspunt.

 

Waar mag je op rekenen?

Wij gaan voor tevreden medewerkers, want zo zijn zij de beste hens aan dek! Wij weten maar al te goed dat je het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt en daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren.

Boven op een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen bieden wij je een uitdagende functie, boeiend werk in een team gedreven collega's binnen een bedrijf met toekomst. Wij geven onze medewerkers ook de kans om zich verder te ontwikkelen door het organiseren van interne en externe opleidingen. Zo kan je aandacht volledig uitgaan naar de essentie van je rol.

 

PS: is dit niet de functie die je wenst, check zeker onze website, we hebben ook nog tal van andere vacatures, zeker weten dat er iets bij zit dat je kan interesseren.

PPS: voor deze vacature wensen we niet met externe kantoren of freelancers te werken.

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Sanitechniek
Sector 
Bouw
Categorieën 
Boekhouding
Admin/Secretariaat/Onthaal
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3234507745

Aannemingsbedrijven