Administratief bediende Nazorg bij Sanitechniek

Wanted: Administratief bediende

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op hernieuwbare technologieën zoals (gas)warmtepompen, zonne-energie, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

We zijn een relatief kleine, maar hechte familie van 61 collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. : Met ons jong dynamisch team gaan wij er voluit voor vanuit een flashy kantoor. Wij werken al 34 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

Sanitechniek is lid van Willemen Groep in Mechelen, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.400 medewerkers.

En, Sanitechniek blijft groeien! Daarom zijn we ijverig op zoek naar een administratief bediende (M/V/X).

 

Wie hebben wij nodig?

Je ondersteunt de collega’s van de dienst Nazorg en Onderhoud

Een greep uit je mogelijke taken :

- klantenafspraken maken voor het inplannen van interventies

- bestellen van basismaterialen

- administratieve opvolging van interventies, offertes en contracten

- voorbereiden van facturatie

 

Wat heb jij in huis?

We zijn op zoek naar een collega die flexibel is naar takenpakket. Dit is een heel allround functie die constant in beweging is, dit in een sterk gedigitaliseerde omgeving. Zelfcontrole en administratief nauwkeurig kunnen werken, vormen belangrijke eigenschappen voor deze vacature.

Daarnaast:

  • Heb je een logisch gezond verstand, inzicht en kan je mee nadenken over oplossingen;
  • Kennen MS Excel, MS Word, MS Outlook en MS Onenote voor jou geen geheimen;
  • Ben je Nederlandstalig en heb je een goede kennis van Frans. Kennis van Engels is een pluspunt;
  • Je hebt zin voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • Je werkt resultaatsgericht en verliest nooit de geleverde kwaliteit uit het oog;
  • Je hebt een klantgerichte aanpak en kan de wensen en behoeften van klanten inschatten en ernaar handelen;
  • Je bent flexibel en werkt ordelijk;
  • Technische interesse in materialen van HVAC en sanitair is een pluspunt;
  • Je bent stressbestendig en laat zien dat je ook onder tijdsdruk correct kan blijven werken.

Waar mag je op rekenen?

Wij gaan voor tevreden medewerkers, want zo zijn zij de beste hens aan dek! Wij weten maar al te goed dat je het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt en daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren.

Wij werken volgens een 40-uren week, wat wil zeggen dat we 20 wettelijke verlofdagen hebben op jaar basis en 12 betaalde inhaalrustdagen. Verder hanteren wij ook collectieve sluitingen: 3 weken tijdens de zomer en 2 weken met de kerstvakantie.

Boven op een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen bieden wij je een uitdagende functie, boeiend werk in een team gedreven collega's binnen een bedrijf met toekomst. Wij geven onze medewerkers ook de kans om zich verder te ontwikkelen door het organiseren van interne en externe opleidingen. Zo kan je aandacht volledig uitgaan naar de essentie van je rol.

 

PS: is dit niet de functie die je wenst, check zeker onze website, we hebben ook nog tal van andere vacatures, zeker weten dat er iets bij zit dat je kan interesseren.

Vacature Details

Aannemingsbedrijven 
Sanitechniek
Sector 
Bouw
Categorieën 
Admin/Secretariaat/Onthaal
Boekhouding