Projectleider HVAC-Sanitair bij Sanitechniek (Sint-Katelijne-Waver)

WANTED: PROJECTLEIDER HVAC-SANITAIR

 

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op digitaal werken en hernieuwbare technologieën zoals zonne-energie, (gas)warmtepompen, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

Wij zijn een relatief kleine, maar hechte familie van 60 collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. Met onze jonge dynamische, straffe teams gaan wij er samen voluit voor vanuit een super tof kantoor. Wij werken al 33 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig na de werkuren samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

 

Sanitechniek is lid van Willemen Groep in Mechelen, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.500 medewerkers.

 

En, Sanitechniek blijft groeien! Daarom zijn we ijverig op zoek naar een extra ervaren projectleider.

 

Wie hebben wij nodig?

 • Je weet van wanten, want als projectleider geven wij jou de volledige verantwoordelijkheid om middelgrote en grote projecten HVAC en sanitair van A tot Z voor te bereiden én op te volgen.
 • Jij bent een sterke communicator want je wordt voor ons een eerste aanspreekpunt bij het bouwteam (bouwheer/architect/studiebureel) en bij de uitvoerders van onze projecten (arbeiders/onder- en nevenaannemers/leveranciers).
 • Bovendien is coördineren jouw ding, want je zorgt er zowel intern als extern voor dat alle werkzaamheden qua planning, kwaliteit, budget en veiligheid aan de gevraagde eisen voldoen.
 • Je bent een zelfzekere leider en geeft leiding aan de ploegbaas, monteurs en onderaannemers en wordt hierbij ondersteund door het team (tekenaar, engineering, nazorg, administratie, …)
 • Een teamplayer die zowel tijdens als buiten het werk bijdraagt aan een goede samenwerking en een leuke sfeer!

 

Wat heb jij in huis?

 • Je hebt min. 5 jaar werkervaring in een gelijkaardige functie
 • Je hebt een diploma bachelor elektromechanica met specialisatie HVAC op zak
 • Grotere HVAC-installaties en sanitaire installaties kennen geen geheimen voor jou
 • MS Excel, MS Word en MS Outlook schrikken je niet af
 • Ken je iets van Autocad/Stabicad en MS Projects? Da’s altijd mooi meegenomen!
 • Je Nederlands zit zowel schriftelijk als mondeling goed en je kan ook in het Frans een gesprek voeren
 • Je hebt een rijbewijs B en bent flexibel in verplaatsingen naar je werven op verschillende locaties

Als projectleider werk je onder de rechtstreekse leiding van de bedrijfsleider.

 

Waar mag je op rekenen?

Wij gaan voor tevreden medewerkers, want zo zijn zij de beste hens aan dek! Wij weten maar al te goed dat je het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt en daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren.

Bovenop een aantrekkelijk salarispakket (bedrijfswagen/laptop/smartphone/maaltijdcheques/ verzekeringen/flexibel verloningsplan/benefitsatwork etc.) bieden wij je een uitdagende functie, boeiend werk in een team gedreven collega's binnen een bedrijf met toekomst. Wij geven onze medewerkers ook de kans om zich verder te ontwikkelen door het organiseren van interne en externe opleidingen. Zo kan je aandacht volledig uitgaan naar de essentie van je rol.

Résumé de l'offre

Entrepreneurs 
Sanitechniek