Werfleider bij Sanitechniek

Wanted: Werfleider, Sint-Katelijne-Waver

Wie zijn wij?

Sanitechniek is een installatiebedrijf gespecialiseerd in technieken zoals centrale verwarming, koeling, mechanische ventilatie, airconditioning, sanitair en brandbestrijding. Wij focussen op hernieuwbare technologieën zoals (gas)warmtepompen, zonne-energie, bodemenergie en warmtekrachtkoppeling. Samen met het hele team maken wij er een erezaak van om elk project met de hoogste zorg af te werken: goede service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal.

We zijn een relatief kleine, maar hechte familie van een 70-tal collega’s die elke dag het beste van zichzelf geven. Met ons jong dynamisch team gaan wij er voluit voor vanuit een flashy kantoor. Wij werken al 36 jaar met passie, maar hechten ook heel veel belang aan een goeie sfeer. Daarom staan wij erop om regelmatig samen leuke dingen te doen, want teamwork makes the dream work!

Sanitechniek is lid van Willemen Groep, één van de grootste familiale bouwondernemingen in België met ca. 2.200 medewerkers.

En, Sanitechniek blijft groeien! Daarom zijn we ijverig op zoek naar een Werfleider.

Als werfleider ben je verantwoordelijk voor het leiden van sanitair en HVAC werken binnen de projecten inzake veiligheid, planning, werkorganisatie, uitvoering en de interne en externe coördinatie van de werken van alle van betrokken partijen (zijnde onderaannemers, leveranciers, klanten,…) teneinde te komen tot een optimale realisatie van de projecten. Je bent een eerste aanspreekpunt bij de uitvoerders van dit project (arbeiders / onder- en nevenaannemers / leveranciers).

Functieomschrijving:

 • Je ondersteunt de Projectleider met de praktische beslommeringen op de werven aangaande HVAC en sanitaire installaties.
 • Je volgt en bewaakt de planning strikt op om de deadlines van de projecten niet in het gedrang te brengen.
 • Je staat in voor de correcte naleving van kwaliteit, veiligheid en milieuvoorschriften op de werven.
 • Je plant en regelt de onderaannemers en leveranciers (bestellingen, leveringen,…) zodat de werf kan blijven draaien.
 • Je doet geregeld controles om te zorgen dat de kwaliteit van de werken correct is.
 • Je neemt deel aan de werfvergaderingen en neemt maatregelen om de aanpassingen en verbeteringen door te voeren.

Profiel:

 • Je bent flexibel en pragmatisch. Ad hoc taken schrikken je niet af;
 • Je beschikt over een bachelor of graduaat in de richting van elektromechanica, optie klimatisering of automatisatie, sanitaire installaties en HVAC. Of je kan minstens 4 jaar relevante ervaring voorleggen.
 • Je hebt ervaring met het interpreteren van HVAC/sanitaire schema’s;
 • Je bent oplossingsgericht en klantvriendelijk
 • Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Frans.
 • Je werkt resultaatsgericht en verliest nooit de geleverde kwaliteit uit het oog;
 • Je bent vlot met Excel, Word, autocad of andere ERP Pakketten
 • We zijn volop aan het digitaliseren, dus je beschikt algemeen over voldoende ICT-affiniteit.

Waar mag je op rekenen?

Wij gaan voor tevreden medewerkers! Wij weten maar al te goed dat je het grootste deel van je dag op je werk doorbrengt en daarom is teamspirit een waarde waarin wij graag investeren.

Wij werken volgens een 40-uren week, wat wil zeggen dat we naast de 20 wettelijke verlofdagen nog 12 betaalde inhaalrustdagen hebben. Wij sluiten collectief tijdens het bouwverlof (standaard 3 weken in de maand juli en 2 weken met de kerstvakantie)

Boven op een aantrekkelijk salarispakket en extralegale voordelen bieden wij je een uitdagende functie in een team van gedreven collega's Wij zetten ook maximaal in op de ontwikkeling van onze medewerkers door het organiseren van interne en externe opleidingen.

PS: is dit niet de functie die je wenst, check zeker onze website, we hebben ook nog tal van andere vacatures, zeker weten dat er iets bij zit dat je kan interesseren.

Vacancy Details

Contractors 
Sanitechniek
Sector 
Bouw
Categories 
Onderhoud
Installatie/Onderhoud/Herstellingen
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3234507745

Contractors